Totul pentru un nou titlu! Gladiatorii, gata sa intre in arena

0
187

Vor sa isi pastreze titlul obtinut in ultimul sezon competitional. Reprezentanții echipei Timișoara Saracens, campioana națională en titre la rugby, au declarat la unison, miercuri, într-o conferință de presă, că echipa de pe Bega va încerca să câștige din nou SuperLiga CEC Bank.

“Timișoara se află în fața celei de-a 100-a ediții a Superligii și ne dorim cu ardoare câștigarea acestui trofeu. Timișoara trebuie să fie în finala Superligii din mai 2017, in ciuda experților care le dau ca favorite pe Steaua și Baia Mare. ‘Aceste predicții nu fac decât să pună presiune pe jucătorii celor două echipe și să dea ocazia unui joc deschis pentru echipa noastră”, a declarat Dușan Filipaș, vicepreședintele echipei Timișoara Saracens.

“E cel mai râvnit trofeu pentru orice echipă din România”, a mărturisit căpitanul echipei, Stelian Burcea, cu gândul la un nou titlu.

Antrenorul principal Grainger Heikell s-a referit la debutul dificil al bănățenilor, contra unei pretendente, CSM Știința Baia Mare.

“Nu poate fi mai greu decât să începi Superliga jucând contra celor de la Baia Mare, e o mare provocare pentru noi de fiecare dată”, a spus Heikell.

Vineri, de la ora 17,00, pe arena din Ronaț (Gheorghe Rășcanu), în etapa a doua a SuperLigii CEC Bank, Timișoara Saracens o va înfrunta pe CSM Știința Baia Mare. Timișoara nu a jucat în prima etapă a campionatului, iar Știința a dispus cu 35-10 de CS Poli Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here