Liberalii din Timiș încearcă să se împace cu situația privind constituirea noului CJ Timiș

0
298

Membri PNL Timiș sunt nemulțumiți de modul în care co-președintele partidului, Nicolae Robu, a gestionat situația privind constituirea unei majorități în Consiliul Județean Timiș.

Reamintim, liberalii au căzut în ridicol cu atitudinea din Consiliul Județean. După ce au refuzat să se prezinte la două ședințe de constituire, astăzi s-au prezentat într-un final de teamă să nu-si piardă mandatele, însă  nu au venit cu propuneri pentru conducerea CJ Timiș.

Nicolae Robu a transmis astăzi o declarație de presă în acest sens.“Partidul Naţional Liberal, ca partid democratic, respectă voința electoratului și a actorilor politici mandatați de acesta cu voturi. Este dreptul oricui să se alieze cu cine vrea, drept urmare și dreptul liderilor naționali Dragnea, Tăriceanu, Băsescu să ajungă în postura de aliați, pentru că, evident, cu o asemenea alianță avem de-a face la nivel național, ceea ce s-a întâmplat la Timiș și Caraș-Severin nefiind decât instanțieri ale modelului național, regăsibile într-o mulțime de alte locuri din țară. Cum ce e împotriva naturii nu poate dăinui, asta ca regulă generală, mă aștept ca nici această alianță să nu țină prea mult, mai ales că persoanele „importante” sunt fiecare cu sacii în căruță, cum se spune. În ceea ce privește PNL, evident că noi vom fi preocupați să facem cât mai multe lucruri bune pentru cetățenii în slujba cărora înțelegem că suntem, refuzând implicarea în jocuri politicianiste, inevitabil sterile, chiar păguboase. În CJ Timiş, ne vom juca, împreună cu partenerii de la UNPR, rolul de opoziție, dar într-o manieră constructivă, semnalând și obstrucționând tot ce considerăm că nu e bine din ce vor să facă PSD și acoliții și susținând fără rezerve orice proiect benefic pentru comunitate. Desigur, vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne ajuta colegii primari în strădaniile lor de a răspunde nevoilor și așteptărilor cetățenilor localităților lor”, a transmis co-președintele PNL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here