FOTO: SEXGATE la FINANŢELE din Timişoara

3
6187

Încă o dată meritocraţie marca Nicolae Robu la Timişoara. Un scandal enorm este gata să explodeze după ce pe masa preşedintelui interimar ANAF Daniel Diaconescu a ajuns o informare şocantă venită chiar de la funcţionarii din Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara (DGRFP-Timişoara). Conform mai multor surse de la Finanţe, fosta subprefectă Lili Oneţ (PNL) adună semnături pentru candidatuara sa la Consiliul Judeţean Timiş chiar şi în sediul DGRPF cu ajutorul prietenelor. În tot acest timp directorul executiv – Colectare – Ladislau Elek, un alt liberal convins, le promite funcţii înalte angajatelor sexy. Ca de exemplu doamna Katona…

 

Vedeţi aici textul integral care a plecat de la un angajat al DGRPF Timişoara către preşedintele ANAF.

 

Catre Conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala

Domnule Presedinte interimar Daniel Diaconescu

Va scriem aceasta adresa pe care noi o numim “Rusine 1” datorita faptului ca in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Timisoara exista domnul director Executiv – Colectare – Ladislau Elek.

Acest domn ajuns director in urma reorganizarii din 2013 a reusit performanta de a nu face NIMIC din punct de vedere profesional atatia ani de zile si totusi sa ii mearga bine si sa se laude cu realizarile facute de altii – respectiv Sefii de administratii judetene si de colectivul acestora.

Din pacate activitatile domnului director executiv Ladislau Elek nu se opresc la asta si in ciuda varstei respectabile si a faptului ca este casatorit se afiseaza ostentativ in vazul tuturor cu angajate din cadrul DGRFP Timisoara carora le promite functii de conducere in cadrul directiei. Pe langa aceste preocupari domnul director are o mare pasiune de a face trafic de influenta pe la sefii de structuri atat pentru a angaja persoane (apropiate sau recunoscatoare) prin transfer de la diferite primarii sau prin concurs – depunand un mare efort sa fie totul “bine”. Un astfel de exemplu este domnul TOKAY ADAM GZORGY pe care domnul Elek l-a adus prin transfer de la o nustiuce primarie sa isi arate nulitatea in fata colegilor prea ocupati cu munca. O alta capodopera pe care a adus-o acest director este Craciun Alina (o mai mult decat apropiata amica) pe care a reusit sa o angajeze la trezoreria Arad si apoi facand presiuni repetate asupra sefilor de trezorerii din Arad si Timisoara a transfetat-o la Timisoara. Aceasta nu se multumeste cu acest lucru si doreste se pare functii tot mai mari pe baza prieteniei cu domnul Elek si cu alte persoane implicate in politica.

Ladislau Elek

Domnul Elek a reusit sa isi impuna cu cateva luni in urma pe postul de Sef Administratie Adjunct la AJFP Caras-Severin, cuscrul, in persoana domnului Ioan Matei – incercand prin acesta sa isi impuna si alti oameni in functii de conducere in acea structura.

 

Este regretabil faptul ca in timp ce angajatii pe functii de executie din cadrul DGRFP Timisoara fac naveta pe banii lor de la Arad, unde isi au domiciliul, la Timisoara unde isi au locul de munca, domnul director Elek face naveta cu masina institutiei, cu sofer pe banii institutiei.

Dar poate cea mai urata problema e cea a moralitatii. Exemplul dat de domnul director Elek in ce priveste comportamentul ca si cadru de conducere fiind revoltator.

Relatia pe care o are domnul director Ladislau Elek cu doamna Beatrice Katona este cat se poate de reala si fara perdea in fata angajatilor (locuind la un moment dat chiar la aceasta). Doamna Katona a fost vazuta de multe ori pe canapeaua special amenajata in biroul domnului director Elek si mai distractiv, se stie de toata lumea ca intrau impreuna la dusul cu care este dotat biroul directorial.

Beatice Katona2

Doamna Katona a fost luata peste tot cu domnul Elek, atat in iesiri particulare cat si oficiale cu conducerea DGRFP (la o sedinta la Baile Herculane anul trecut cand au fost surprinsi ca doi porumbei goi in piscina).

Pe aceasta doamna Beatrice Katona, domnul director Elek s-a laudat ca a rezolvat cu dumneavoastra domnule Presedinte Interimar Daniel Diaconescu ca o va pune sefa la Informatii Fiscale Contribuabili Mijlocii.

Ni se pare deplasat ca un director ca domnul Elek care toata ziua fumeaza trabucuri prin birouri si lasa sa se inteleaga ca rangurile sale masonice sau apartenenta la Ordinul Templier face ca orice usa sa se deschida, sa poata insera ideea in cadrul angajatilor din finantele din Timisoara ca pentru a avansa trebuie neaparat sa te culci cu sefii ierarhici. La multi colegi le e rusine de rusinea lui. Nici nu stii cum sa reactionezi cand vezi asemenea lucruri.

Mai grav este ca in aceste vanzari de posturi e implicat si factorul politic. Din aceasta ceata de fete dispuse la orice face parte si fosta Subprefecta de Timis – Liliana Onet. Aceasta fiind prietena buna cu doamna Beatrice Katona si Alina Craciun a pus umarul in toti acesti ani ca la aceastea sa le mearga bine si acum face trafic de influenta prin PNL pentru a le obtine un post de conducere in zilele care urmeaza.

E grav ca doamna Liliana Onet fiind functionar public la Casa de Asigurari de Sanatate face politica in mod fatis, incalcand codul de conduita a functionarilor publici, aparand atat la manifestari cat si pe facebook ca sustinator PNL.

Beatrice Katona

Am intitulat aceasta adresa “Rusine 1” si din considerentul ca exista inregistrari si imagini cu aceste personaje atat in ipostaze de activitate sexuala cat si de trafic de influenta. Nu credem ca presa ar trebui sa “guste” aceste “realizari”. Speram intr-o spalare a rufelor in familie nu in public.

Doamna Laura Codruta Kovesi in activitatea dumneaiei si interventiile televizate ne-a incurajat ca doar vorbind si aratand ceea ce nu este corect putem contribui la o societate mai buna si mai corecta. Asa ca nu ne vom opri aici. Mai numim aceasta adresa “Rusine 1”, deoarece mai sunt si alti directori din cadrul DGRFP Timisoara si nu numai, care au sa ne “spuna” cate ceva.

 

3 COMENTARII

  1. Interesant,așteptăm înregistrările audio video…cat despre personajele feminine, remarcate în epistolă, nu ne mira deloc aprecierile elogioase în materie de sex care le sunt conferite, meritandu-le pe deplin.

  2. Ce pupaza – aspirator!!! Cred ca am vazut pe cotofana pare-mi-se pe la finantele timisene. Se vede din avion ca e veverita fierbinte!

  3. I-a crescut si la Bea putin nivelul de trai…a trecut de la geaca si palton …la haine de blana…asta a starnit invidii…la frustatele cu fundul imens de pe acolo…care au imbatranit si nu mai au succes…nici vantul nu le mai ridica fusta…HAHAHAHAA
    Sa se uite d-na Elek pe extrasul de cont…ca doar a ei e problema principala…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here