FOTO: Vacanţa supremă: schi şi wellness în Alpii Vienezi

0
580

semmering

Mai sunt cateva saptamani pana la venirea oficiala a iernii, insa deja suntem cu gandul la zapada, la schi, la vacanta de iarna. La câteva ore de mers pe autostradă cu maşina sau cu autocarul, în Austria, se va da peste cateva saptamani startul sezonlui de ski 2015 – 2016, într-o atmosferă de poveste. Crestele Alpilor austrieci sunt acoperite de zăpadă proaspătă, imaculată, iar hotelurile sunt pregătite pentru sezonul alb. Şi într-adevăr, perioada ce urmează este tocmai potrivită pentru un concediu în care să îmbinăm unele dintre cele mai frumoase sporturi ale iernii cu relaxarea şi răsfăţul suprem în care austriecii sunt deja specialişti.

semmering2

Munţi înalţi, spaţii largi, şarmul belle-epoque şi confortul unui stil de viaţă modern, cultivat: Alpii Vienezi din Austria Inferioară oferă posibilitatea unică de a cunoaşte cele mai bune părţi ale Austriei într-un timp foarte scurt. Agenţia de tursim Ultramarin vă invită să descoperţi o regiune minunată, aflată aproape de Viena, dar totuşi destul de departe pentru a avea o privelişte netulburată asupra zonei încojurătoare: Semmering. Aici aveţi timp pentru tot! În timpul zilei puteţi să vă plimbaţi prin Viena sau Graz, iar seara să mergeţi să schiaţi pe pârtiile de nocturnă. În zonă se regăsesc de la pârtii pentru Campionatele Mondiale şi până la pârtii pentru începători, iar pârtia panramică de ski fond Wecshel – Semmering are 100 km.

semmering3

Agenţia de turism Ultramarin vă propune să vă petreceţi la Semmering un minunat concediu de schi la începutul lunii februarie, chiar in perioada vacantei copiilor. Cu cele 7 pârtii iluminate noaptea, Semmering este şi cel mai mare domeniu de schi cu nocturnă din Europa. Aici există tot ce poţi să aştepţi de la o locaţie unde se desfăşoară cupa mondială de schi: un peisaj minunat, 14 km de pârtii excelente, un Split-Park pentru snowboarderi şi freestyleri şi o pârtie de săniuş iluminată. Semmering se poate mândri cu faptul că este cea mai veche arie de schi din Austria, fiind până la sfârişitul Imperiului stațiunea favorită a curții vieneze.  Aici  s-a organizat şi prima competiţie de schi oficială din Austria. Copiii pot schia pe ariile Stuhleck, Hirschenkoegel iar începătorii pe  Schmoll Fun. Majoritatea pârtiilor de schi sunt dotate cu tunuri de zăpadă iar pentru iubitorii snowboarding-ului există un parc care întrece toate aşteptările. De asemenea, în zonă se poate practica patinajul şi săniuşul, aici existând o pârtie de săniuş de cca 3 km.

semmering5

Iar ca să îmbinaţi relaxarea muntelui cu farmecul împrejurimilor, Ultramarin vă propune o excursie de o zi la Viena cu vizitarea Ringului vienez, a Palatului Schonbrunn, a Casei Muzicii, Musikverein – sala unde se ţine concertul de Anul Nou. O altă excursie opţională, de o jumătate de zi de data aceasta (ca să mai aveţi timp seara de un răsfăţ la spa) este la Mariazell, unde veţi putea admira una dintre cele mai frumoase catedrale în stil baroc din Europa.

semmering7

Este timpul aşadar să ne pregătim pentru una din cele mai frumoase vacanţe de iarnă, iar Agenţia de turism Ultramarin are oferte pentru toate gusturile. În Austria, sezonul rece înseamnă bucurie, experienţe unice, peisaje superbe, fericire extremă! Detaliile acestei minunate vacante le gasiti aicihttp://www.ultramarintm.ro/d688/schi/cu-autocarul/vacanta-copiilor-februarie-la-ski-semmering-2016.html

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.