FOTO: La plimbare prin cele mai frumoase Pieţe de Crăciun ale Europei

0
377

budapesta

Pe negândite, prinşi în activităţile cotidiene, timpul trece pe lângă noi, iar anotimpul rece este la un pas distanţă. Iarna are şi ea însă farmecul ei, chiar dacă nu avem timp de concedii lungi şi răsfăţ undeva, departe. Nimic nu poate fi mai frumos, în aşteptarea sărbătorilor, decât o escapadă la un Târg de Crăciun, cu atmosferă idilică, cu multă veelie şi oameni meru bine dispuşi. Agenţia de turism Ultramarin vă invită în acest sfârşit de toamnă/început de iarnă, la cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, în câteva excursii de weekend la Budapesta, Viena, Praga, sau Szeged.

praga

Deschis de la mijlocul lunii noiembrie şi până la sfârşitul anului, Târgul de Crăciun de la Budapesta ese unul dintre cele mai frumoase evenimente de acest gen, fiind desemnat de altfel, în 2008, de către Sunday Sun, drept “cel mai frumos târg din Europa”. Pe langa splendidele piete de Craciun, capitala vecina are un farmeec aparte iarna, cand se scalda in lumina, motiv pentru care va propunem sa vizitati cele mai frumoase obiective turistice din Buda si Pesta, dar si sa faceti o croaziera pe Dunarea albastra, pentru o perspectiva unica asupra orasului.

praga2

Cu o tradiţie de peste 700 de ani, Târgul de Crăciun de la Viena se desfăşoară într-o atmosferă feerică chiar în faţa Primăriei vieneze. Începând cu mjlocul lunii noiembrie cele 140 de căsuţe amplasate în piaţă vor fi ornate cu ghirlande de brad şi cu dulciuri tradiţionale, jucării şi costume tiroleze. Tot aici vor avea loc concerte şi workshopuri pentru copii, de dimineaţa până seara. O experienţă unică şi minunată, perfecta pentru a întâmpina aşa cum se cuvine Crăciunul.

viena

La Praga, Agenţia de turism Ultramarin vă duce la “Winter Wonderland” sau “Vanochi trh” (în cehă), una din cele mai speciale Pieţe de Crăciun ale Europei. În Piaţa Oraşului Vechi vor fi amplasate splendide căbănuţe din lemn colorate în nuanţe vii, în care vor fi comercializate produse tradiţionale din Cehia: cristal de Boemia, jucării din lemn, lumnări parfumate, bijuterii lucrate manual, căni ceramice, pălării, eşarfe, păpuşi tradiţionale şi ornamente de Crăciun.

viena2

O excursie unul din Târgurile de Crăciun ale Europei poate fi nu numai o bucurie a sufletului, ci chiar un cadou unic şi original pentru cei dragi, iar Agenţia de turism Ultramarin vă duce ca de obicei, cu acelaşi profesionalism dobândit în ani de experienţă, în cele mai frumoase locuri pentru a avea cele mai splendide amintiri.

Detalii mai multe despre excursiile la aceste pieţe de Crăciun pot fi găsite aici

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.