VIDEO-Alfred Simonis: “Sorin Drăgoi este adevăratul primar al Timișoarei, iar Dan Popa e liderul PNL…”

0
216

ALFRED SIMONIS- consilier local PSD

Sorin Drăgoi este adevăratul primar al Timișoarei. Afirmația a fost făcută azi, de Alfred Simonis, liderul consilierilor locali PSD.

Social-democratul susține că edilul Timișoarei, Nicolae Robu, este doar o marionetă, fiind influențat și sfătuit în anumite cazuri de alți oameni de bază din cadrul Primăriei. “Asta mi se spune din interiorul Primăriei… Iniţiativele bune vin de la domnul primar, adică adevăratul primar, iar cele care nu sunt atât de bune vin de la domnul Robu. Eu vă spun doar care este percepţia oamenilor în urma discuţiilor pe care le-am avut cu colegii din Primărie, care îl apreciază foarte mult pe domnul Dăgoi, care îi tratează cu respect. Domnul Robu dacă l-ar asculta pe domnul Drăgoi mai mult, poate ar realiza mai multe lucruri pentru municipalitate”, susține consilierul local PSD, Alfred Simonis.

În plus, social-democratul mai spune că Dan Popa, copreşedintele PNL Timiş, este de fapt adevăratul lider al organizației liberale, iar la viitoarele alegeri pentru şefie, Dan Popa va fi câștiga funcţia de preşedinte al filialei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.