Patru mii de țigarete confiscate de jandarmii timișoreni

0
152

tigari confiscate

Patru mii de țigarete au fost confiscate de jandarmii timișoreni. Compartimentul de Prevenire şi Combatere a Faptelor Antisociale din cadrul Grupării Mobile din Timişoara au efectuat, ieri, o nouă acțiune pe linia combaterii comerţului cu produse accizabile în piaţa de pe strada Silistra din municipiul Timişoara.

Astfel, doi vânzători de ţigări au fost surprinşi de către jandarmi în timp ce ofereau spre vânzare aproape 200 de pachete de ţigări de contrabandă. Aceștia au depistat o femeie de 41 de ani şi un bărbat de 47 de ani, domiciliaţi în Timişoara care ofereau spre vânzare ţigări de contrabandă de provenienţă noncomunitară.

Cei doi au fost conduși la sediul unităţii de jandarmi iar cantitatea de 4000 de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele bărbatului şi pe cel al femeii au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă, dosar ce va fi predat pentru soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

tigari confiscate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.