Utilaj agricol furat din Italia, depistat de poliţiştii de frontieră timişeni

0
356

politia de frontiera

Un utilaj agricol, în valoare de 32.000 de euro, declarat ca fiind furat din Italia, a fost indisponibilizat de poliţiştii de frontieră timişeni. Totul, în urma unei acţiuni pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate.

Ca urmare a continuării unor acţiuni de cooperare şi informare pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate derulate de poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului de Combatere a Infracţionalităţii Tranfrontaliere aparţinând Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Contact Oradea, au fost obţinute date şi informaţii despre existenţa, în cadrul unei ferme agricole de pe raza localităţii Lunga, a unui utilaj agricol furat din Italia.

Astfel, ieri după-amiază poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere – S.P.F. Lunga s-au deplasat la ferma respectivă, unde au identificat utilajul în cauză (un încărcător frontal marca DIECI). Şoferul acestuia, un cetăţean român, a declarat poliţiştilor de frontieră că tatăl său a cumpărat utilajul în anul 2009, de la un cetăţean român, prezentând în acest sens un înscris olograf şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi declarat furat în Italia.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat utilajul agricol, în valoare de aproximativ 32.000 de euro, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.