Proiecte pentru la anul: Podul Eroilor din cartierul Iosefin lărgit la patru benzi

0
287

Podul eroilor

Podul Eroilor din cartierul Iosefin va intra în reabilitare, iar pe baza acestui proiect  va fi și lărgit la patru benzi. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care susține că această lucrare va fi una prioritară pentru anul viitor.

Dacă la începutul anului trecut autoritățile locale aveau în plan prelungirea acestei artere de circulaţie, astfel încât şoferii să poată ajunge cu maşinile de pe strada Iancu Văcărescu, peste Podul Eroilor, pe strada Bolintineanu, până spre Gara de Nord, pe la Elba, iar acum primarul Nicolae Robu vorbeşte despre cumpărarea respectivei proprietăţi. Fabrica a fost relocată şi funcţionează în prezent în zona Freidorf.  „Podul de la Elba va fi lărgit la patru benzi. Reabilităm cele două benzi și lărgim. Elba e de acord, dar ar trebui să cumpărăm acea proprietate şi e vorba de bani mulţi, pentru că Elba nu doreşte să o rupă în bucăţi, vrea totul, clădiri şi teren. Asta înseamnă sume mari şi deocamdată nu ni le putem permite. Deocamdată. Merită investiţia, pentru că noi gândim pe termen lung”, spune edilul-șef al Timișoarei.

Urmează să fie făcut un proiect în acest sens. Banii pentru lucrare vor proveni fie de la bugetul local, fie din fonduri europene, anunță primarul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.