O nouă piață volantă va fi inaugurată sâmbătă

1
747

piata

Vești bune pentru timișoreni! Aceștia se vor putea aproviziona cu fructe și legume proaspete direct de la producătorii autohtoni.

O nouă piață volantă se va deschide în acest weekend în oraș. Aceasta va fi situată în zona de nord, în Calea Lipovei. Potrivit inițiatorului proiectului, Ștefan Sandu, inaugurarea va avea loc sâmbătă. “Aceasta va funcționa din data de 27 iunie  pe terenul mărginit de străzile Holdelor, I. Ionescu de la Brad, Silistra și Martir Alexandru Grama – zona Lipovei. Sunt convins că producătorii bănățeni vor găsi atractivă locația și locuitorii din zonele Aradului, Lipovei, Circumvalațiunii, chiar Dumbrăvița, vor găsi mai aproape și mai simplu produse proaspete și sănătoase, autohtone”, spune consilierul local Ștefan Sandu, unul dintre inițiatorii proiectului.

Pentru început, programul va fi în fiecare zi de sâmbătă dimineața, urmând ca o a doua zi din săptămână să fie decisă în urma consultării celor interesați, mai spune Ștefan Sandu.

1 COMENTARIU

  1. Bun. Poate ca dl Sandu o gasi o solutie si pt noi, cei din Sagului-Dambovita. Ca sa mergem la stadion, e departe. La fel si in Lipovei.
    Cred ca si pt producatorii din satele vestice, dinspre Jebel, Cruceni, Bobda etc le-ar fi mai la indemana sa opreasca pe undeva in Sagului. Si aici suntem o multime de suflete care am prefera sa mancam sanatos. Exista atata teren liber la balta din Dambovita, unde se zicea ca va fi parc de joaca. Ma rog, idei se pot gasi, daca se vrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.