„Meserie” bănoasă! Un cerșetor din Timișoara a strâns 4.000 lei

0
328

cersetor cu bani2

Îi vedem peste tot: la colțul străzii sau la semafor. N-au un picior, o mână sau spun că sunt orbi. Dar gândiți-vă bine înainte să le întindeți un ban!

Este și cazul unui om al străzii din Timișoara, care a fost săltat de oamenii legii. Totul s-a întâmplat ieri, când polițistii locali aflaţi în serviciu, au identificat un barbat de 33 de ani,care apela cu insistenţă la mila cetăţenilor deranjând prin agresivitatea cu care cerea bani.

Cerşetorul se afla în faţa Oficiului Poștal din Piața Doina. În urma controlului corporal asupra sa au fost găsiţi aproximativ 4000 lei pe care nu-i putea justifica. Potrivit oamenilor legii, banii proveneau din cerşit, astfel că întreaga sumă a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predați astăzi Trezoreriei Timișoara.

Bărbatul, care a fost depistat în mod repetat cerșind pe străzile orașului, a fost sancționat la Legea 61/1991 republicată pentru apelare la mila publică. Poliția Locală face din nou apel către cetățeni să nu mai ofere bani cerșetorilor pentru că acest lucru îi  determină să vină din alte orașe ale țării în Timișoara și să rămână în stradă unde câștigă foarte mulți bani.

cersetor cu bani3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.