Scandal la sediul Partidului Conservator Timiş! A fost necesară intervenția Poliției

0
362

Scandal PC Timis

Scandal la sediul Partidului Conservator Timiş! Noul președinte interimar al formațiunii și consilier județean, Ion Davițoiu, a chemat Poliția pentru a putea pătrunde în sediul partidului situat în Piața Libertății.

Potrivit acestuia, sediul a fost încuiat de fosta șefă, europarlamentarul Maria Grapini. În plus, el mai spune că sediul a fost vandalizat de foştii colegi, care au luat tot din birouri şi în plus au pus şi lacătul pe uşă.“Am apelat la Poliţie, pentru că vrem să intrăm în sediu. După cum ştiţi s-a luat tot din sediu, de la birouri, la dosare, tot, tot, şi s-a pus lacătul pe uşă”, spune Ion Daviţoiu, președintele interimar al PC Timiș.

Ion Davitoiu

De altfel, Ion Davițoiu transmite că “în birouri nu mai e nimic, m-au informat ieri angajaţii doamnei Grapini. O să merg mâine la Primărie să modific contractul, pentru că din câte am înţeles doamna Grapini a făcut o cerere să modifice contractul şi să treacă sediul pe Biroul Europarlamentar, deci era premeditată treaba asta”.

Conservatorii au de aşteptat până vineri pentru a putea prelua sediul, atunci când se întoarce europarlamentarul Maria Grapini de la Bruxelles.

11640522_10204186958745476_1547413792_o

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.