Prinse în timp ce vindeau pe stradă parfumuri contrafăcute

0
196

parfumuri contrafacute

Prinse în timp ce vindeau pe stradă parfumuri contrafăcute. Două femei, în vârstă de 25 şi 37 de ani, au fost depistate de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara oferind spre vânzare peste 30 de parfumuri contrafăcute.

Astfel, ieri după-amiază un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, pe timpul executării serviciului în zona Dâmboviţa a depistat două femei care îmbiau trecătorii să cumpere parfumuri la preţuri mici.”Cele două femei au fost legitimate şi conduse la sediul unităţii unde au recunoscut că parfumurile pe care le ofereau spre vânzare erau contrafăcute şi le vindeau pentru a-şi întreţine familia„, transmit reprezentantții Jandarmeriei.

Femeile s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Cele 32 de parfumuri contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării, iar dosarul a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Timişoara în vederea soluţionării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.