Contrabandiști de țigări prinși cu focuri de armă la frontiera cu Serbia

0
239

tigari-de-contrabanda

Polițiștii de frontieră timișeni au prins doi cetățeni sârbi și unul român în timp ce încercau să introducă în țară țigări de contrabandă. Oamenii legii au monitorizat, în această dimineață mai mulți bărbați care transportau colete voluminoase de la frontiera cu Serbia, le încărcau într-un autovehicul și le transportau spre localitatea timișeană Jamu Mare.

Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, anunțând autoritățile sârbe. “La somaţiile efectuate de poliţiştii de frontieră prin voce, şoferul autoturismului nu a oprit, motiv pentru care lucrătorii noştri au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical. În acel moment, persoanele în cauză au abandonat maşina şi au încercat să fugă spre teritoriul statului vecin”, transmite Roxana Costache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției de Frontieră Timișoara.

Astfel, au fost reţinuţi trei bărbaţi, un cetăţean român şi doi sârbi. În autoturismul abandonat, cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, poliţiştii de frontieră au descoperit 6500 de pachete cu  ţigarete, marca Marble, de provenienţă sârbească. Polițiștii sârbi au anunțat că pe teritoriul țării vecine au descoperit un alt autoturism în care se aflau 7.000 de pachete de țigări asemănătoare celor confiscate în România.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.