Intervenții chirurgicale amânate la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean

0
238

spital

Intervenții chirurgicale amânate la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean din Timişoara. Este vorba despre 11 intervenţii chirurgicale, care au fost amânate la Clinica de Chirurgie Vasculară din lipsa materialelor sanitare.

Şase pacienţi erau programaţi la operaţie luni şi cinci marți. Toţi au fost reprogramaţi.  Reprezentanții unităţii medicale susțin că în următoarele  zile vor fi onorate solicitările de aprovizionare. “Urmează să facem un bilanț să vedem, din lucrurile pe care le cerem de luni de zile, să vedem ce s-a rezolvat. Majoritatea sunt pacienți cronici, deci câteva zile amânare nu este o catastrofă. Unii dintre ei suferă, dar suferințele sunt tolerabile și sper să se rezolve cât mai repede solicitările noastre”, spune șeful secţiei, Mihai Ionac.

Vă reamintim, la sfârşitul săptămânii trecute medicii anunţau suspendarea intervenţiilor de reconstrucţie vasculară, inclusiv urgenţele, întrucât din 2011 până acum spitalul nu a mai aprovizionat secţia cu materiale sanitare, iar fondurile venite prin programul naţional s-au terminat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.