Șantaj și amenințări din partea unui judecător din Timișoara

0
315

nicolae tomus

Acuzații grave la adresa unui judecător din Timișoara! Nicolae Tomuș riscă să ajungă după gratii pentru șantaj și întreținerea de relații sexuale cu minore care erau forțate să se prostitueze.

Judecătorul a fost pus sub acuzare pentru infracțiunile săvârșite. “Una dintre victime s-a plâns că a fost șantajată de către el prin faptul că dacă nu mai vrea să presteze serviciile sexuale la care el o supunea, are diferite filmulețe cu ea, pe care le va arăta părinților. De asemenea, față de el se efectuează cercetări și cu privire la faptul că ar beneficia de serviciile unor persoane exploatate sexual”, susține Mircea Andreș, procuror-șef DIICOT Timișora.

Anchetatorii caută acum filmulețe cu care atât magistratul, cât și ceilalți suspecți în dosar le șantajau pe minorele racolate de pe rețelele de socializare sau din cluburi.

UPDATE: Magistratul Nicolae Tomuș a contestat hotărârea procurorilor de a-l pune sub control judiciar. Curtea de Apel Timișoara va judeca astăzi, pe lângă contestația judecătorului, și solicitarea DIICOT pentru arestarea mai multor suspecți. Ședința CAT este programată să înceapă la ora 13.00.

(Sursa foto.www.cetateanul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.