Strada Podeanu, extinsă la patru benzi. Municipalitatea amenajează un sens giratoriu în zona Aleea FC Ripensia – Novatim

0
214

strada Podeanu

Atenție! Se deschide un nou șantier în Timișoara. Este vorba despre strada Podeanu, pe care municipalitatea intenționează să o extindă la patru benzi.

Astfel, este prevăzută extinderea arterei pe o lungime de aproape un kilometru, amenajarea de trotuare, 230 de locuri de parcare, spaţii verzi şi piste pentru biciclişti. Totodată, este prevăzută şi amenajarea unui sens giratoriu în zona Aleea FC Ripensia – Novatim.

Investiția de pe strada Podeanu este estimată la opt milioane de lei, bani de la bugetul local. Șantierul urmează să înceapă în câteva zile, după ce municipalitatea a câștigat contestația depusă la licitația organizată pentru această lucrare. „Am câștigat contestația pentru lucrarea de pe strada Podeanu. Aceasta a fost adjudecată la un preț de 5,5 milioane de lei, fără TVA. Vom lucra în forță, e o lucrare grea, dar la final va fi o lucrare spectaculoasă, nu doar extrem de utilă.Vom amenaja inclusiv un sens giratoriu în zona Novatim”, sustine edilul Nicolae Robu.

Durata de execuție a lucrărilor este de trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.