Timișoreni, treziți-vă! Escrocii bat la ușile voastre!

0
284

IMG_6922-667x500

Atenție, cui deschideți ușa! Escrocii “bântuie” în Timișoara. “Suntem de la gaz!” …Este doar una dintre replicile pentru care timișorenii ar deschide imediat ușa, fără a se asigura măcar dacă informația este sau nu adevărată.  Este concluzia polițiștilor, în urma unui alt test desfășurat pe străzile din Timișoara.

Oamenii legii au testat ieri vigilenţa timișorenilor cu privire la modul de utilizare a sistemelor de siguranţă, montate la intrarea în imobile. Polițiștii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 2 Timişoara, au desfăşurat o amplă acţiune de prevenire a furturilor şi a infracţiunilor săvârşite cu violenţă. Astfel, între orele 10.00-12.00, ei au sunat la interfoanele a zeci de timișoreni, s-au prezentat ca fiind reprezentanţi ai diferitelor companii de utilităţi publice și au cerut acces în imobil. Majoritatea cetățenilor n-au stat pe gânduri și au deschis imediat ușile. Ulterior, cetăţenii au fost informaţi cu privire la riscul la care se expun, atât ei cât şi ceilalţi locatarii din imobilul în care locuiesc atunci când deschid ușa unor persoane necunoscute, fiind sfătuiţi ca pe viitor să fie precauţi şi vigilenţi.

În plus, oamenii legii au fost prezenţi în mai multe parcuri, pieţe agroalimentare şi centre comerciale unde au informat cetăţenii cu privire la măsurile pentru a nu deveni victime ale tâlhăriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.