Lacul Surduc va avea din acest an propria sărbătoare

0
1030

lacul Surduc

Acrobaţii aeriene, plimbări cu vaporaşul, cu hidrobicicletele, caiacul şi catamaranul, drumeţii la bisericile de lemn, plimbări cu ATV-ul sau cu poneii, dar şi concerte de muzică populară şi uşoară! De toate acestea vor avea parte toţi cei care vor ajunge la Lacul Surduc în perioada 20-21 iunie.

Vorbim despre “Zilele Lacului Surduc”, o manifestare care este la prima ediţie, organizata de APDT Timiş. “O manifestare prin care ne propunem să atragem atenţia asupra locaţiei, asupra potenţialului pe care îl are lacul de a desfăşura acolo atât activităţi de recreere cât şi activităţi de distracţie. Vor fi mai multe manifestări, dedicate în egală măsură corpiilor, adulţilor, vor fi demonstraţii aeriene, vor fi demonstraţii ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, e o gamă variată de activităţi care sperăm să atragă cât mai mulţi turişti atât din Timiş, atât din zona de vest a ţării cât şi din Ungaria şi Serbia, unde intenţionăm să trimitem invitaţii pe reţeaua DKMT”, spune Delia Barbu, director executiv APDT Timiş.

La manifestare sunt aşteptaţi 5.000 de turişti, iar pe viitor, organizatorii speră ca acest eveniment să ia amploare şi să devină o tradiţie în judeţul Caraș Severin.

PROGRAM:

SÂMBĂTĂ, 20 IUNIE

15,00 – Deschiderea oficială

15,30 – Probă caiac, probă canoe, 2 Dragoane – activitate interactivă – organizatori-spectactori

17,00 – Demonstrații aeriene – 4 avioane ultraușoare zbor în formație și acrobații

2 motodeltaplane

2 motoparapante

1 avion Cesna 182 cu 4 parașutiști – salturi cu funingine, salturi cu steaguri,salturi în apă, salturi în tandem, 3 lansări de parașutiști

20,00 – concert AM Band

22,30 – Foc de artificii

DUMINICĂ, 21 IUNIE

8,00 – Concurs de pescuit

12,00 – ISU Banat – definlare 10 ambarcațiuni, exerciții căutare/salvare, ateliere 5 bărci+2 scafandri. La mal exercițiu descarcerare 2 caroserii

14,00 – muzică populară

17,00 – inchiderea manifestării.

(Sursa foto: www.adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.