Tânără atacată în miez de noapte de un hoț

0
254

tentativa furt locuinta

O femeie din Timișoara a trăit spaima vieții în miez de noapte. Aceasta s-a trezit cu un hoț care opera în apartamentul ei amplasat la parterul unui bloc din Timișoara.

Cu ultimele puteri, femeia a reușit să alunge hoțul și a alertat Poliția. Totul s-a întâmplat la ora 3, pe strada Splaiul Niculae Titulescu din Timișoara. Tânăra, în vârstă de 27 de ani spune că s-a trezit brusc, auzind un zgomot în locuință. Aceasta a aprins becul și a auzit tâlharul, apoi a ezitat să deschidă uşa, preţ de câteva secunde. Hoţul s-a speriat și reușit să fugă pe ușa de la intrare, găsind cheia acolo. Moment in care, femeia a sunat imediat la 112 si a alertat Politia. “Am deschis ușa de la cameră, am facut doi pași, am sesizat brambureala din hol și mi s-a părut că foșnește ceva. Atunci am aprins becul și am văzut un om străin la mine în casă. Am apucat să țip și asta cred că strigătul meu l-a alungat. Probabil era sigur că nu e nimeni acasă de a acționat”, mărturisește femeia printre lacrimi.

Se pare că hoțul a reușit să intre în casa femeii pe o fereastră de la bucătărie, aflată la demisolul clădirii. Polițiștii încearcă acum să dea de urma tâlharului. “A fost o tentativă de furt. O persoană necunoscută a încercat să pătrundă în casă, prin utilizarea termopanului, însă a părăsit locul faptei fără să sustragă vreun bun. Se fac cercetări pentru identificarea persoanei necunoscute și tragearea acestuia la răspundere penală”, susține Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Oamenii legii atrag atenția cetățenilor să fie cât mai precauți. E bine ca uşa de la intrare să aibă cel puţin două încuietori, cu chei diferite şi cu lanţ de siguranţă. Dacă ați pierdut o cheie, schimbă încuietoarea. În cazul în care locuiți la parter, protejați ferestrele cu grilaje metalice solide, ale căror capete de prindere să fie încastrate în zid, iar spaţiile dintre bare să fie de dimensiuni mici. Instalați un dispozitiv de supraveghere video a locuinţei şi un sistem de alarmă. Nu strică să instalați şi un sistem de iluminare cu senzori de mişcare şi un interfon.

11358728_438293606337856_898675090_n

11330496_438293426337874_1620263154_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.