RATT face angajări. Caută şoferi şi vatmani

0
714

angajari RATT

Regia Autonomă de Transport Timişoara angajează şoferi şi vatmani.  Oferta este valabilă pentru cei care au împlinit vârsta de 24 de ani şi au permis de conducere valabil potrivit categoriei de mijloc de transport pentru care aplică.

Persoanele interesate pot să trimită un Curriculum Vitae pe adresa de e-mail relatii.publice@ratt.ro sau pot să îl depună la sediul RATT de pe bvd. Take Ionescu, nr. 56 în fiecare zi lucrătoare între 8 şi 16.Totodată, RATT organizează cursuri de calificare în meseria de conducător tramvai/troleibuz cu noutatea că în perioada şcolarizării cursanţii vor fi angajaţi pe o funcţie corespunzătoare pregătirii profesionale din acel moment.

Condiţiile pentru a fi admis la curs sunt: vârsta minimă 24 ani, studii cel puţin 10 clase, permis de conducere categoria B, domiciliul în Timişoara, fără antecedente penale. Dosarul pentru curs trebuie să conţină cerere înscriere la curs,Curriculum Vitae, copie carte de identitate,copie permis de conducere,copie acte studii,cazier juridic şi cazier auto.

Tariful cursului este de 3.109,25 lei fără TVA şi se poate achita în trei rate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.