Timisorenii s-au remarcat chiar si la esecul Romaniei U 23 cu England Counties

0
265

rugby

 

Meci util pentru a doua selectionata a Romaniei, reunita sub titulatura de Romania Under 23 – desi aceasta echipa nu avea legatura cu o limita de varsta – in fata unei reprezentative a Angliei cu jucatori din ligile inferioare.

Oaspteii veneau dupa victorii cu selectionate similare din Franta, Scotia, dar si contra CSM-ului din Bucuresti si au aratat o pofta mare de joc, in fata unei reprezentative romane aflate la o prima experienta de acest gen.

Capatana, Lazar si Paula Kinikinilau – debut pentru frunza de stejar au inceput ca titulari, iar Gorcioaia a intrat in partea secunda a unui meci animat si spectaculos. Romania a inceput bine, a condus cu 10-0, oaspetii au revnit in joc, iar balanta a inclinat spre fiecare selectionata: 10-14, 17-14, 20-21 si in fine 20-28 pentru England Counties, echipa care a avut un plus de ambitie, calitate si vointa in acest joc.

Timisoarenii nu s-au lasat mai prejos, Capatana a contribuit la primul eseu al tricolorilor, Lazar la al doilea, iar Kinikinilau s-a implicat serios, luand pana la urma si un galben.

Punctele Romaniei au venit de la Iliescu, eseu, Filip Lazar, doua transformari, doua penalitati, plus un eseu de penalizare. Tricolorii puteau smulge victoria pe final, cand acelasi Jianu a ratat doua tentative de tinta la scorul de 20-21.

Una peste alta o experienta buna pentru cei implicati, iar nationala mare chiar are o ”anticamera” din care poate alege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.