Obiectivele turistice din judeţul Timiş prezentate în câteva minute

0
504

asociatia pt promovarea turismului

Mai multe obiective turistice din judetul Timiş sunt promovate de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul Consiliului Judeţean. Printre acestea se numără Lacul Surduc, Complexul Zolt, Gladna Montană, Charlottenburg, Bisericile din lemn din zona Făget, donjonul din Ciacova, Colonada din Buziaş, Peştera de la Româneşti sau Cramele Recaş.

Toate acestea au fost cuprinse într-un film de 7 minute, ce a fost lansat pentru promovare, pe canalul Youtube, prin care invită practic turiştii să viziteze cele mai frumoase zone ale Timişului. Pe lista obiectivelor pe care autorităţile vor să le promoveze mai mult sunt şi Valea lui Liman, Caselul Nako din Sânnicolau Mare şi Rezervaţia de la Satchinez.

Nu sunt toate obiectivele prezentate, sunt doar o parte, nu am reuşit nici ca timp, nici financiar să acoperim tot ce ne-am fi dorit, dar este un început, nu am acoperit de exemplu Valea lui Liman, care este un punct excelent pentru turism, dar nu am reuşit să acoperim tot, ar mai fi Castelul Nako din Sânnicolau Mare, care este în renovare, ar mai fi rezervaţia de la Satchinez unde iarăşi nu am reuşit să pătrundem”, spune Delia Barbu, directorul Asociaţiei pentru Dezvoltarea şi Promovarea Turismului Timiş.

Filmul a fost realizat la inițiativa APDT, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș şi a costat 4.800 de lei. Acesta va fi promovat atât în țară, cât şi în Serbia şi Ungaria, prin intermediul DKMT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.