Elev din cadrul Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, în practică de vară la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara

0
219

jandarmi- practica de vara-

Timp de şase săptămâni, în perioada, 8 iunie – 17 iulie, un timişorean, elev al Şcolii Militare de Subofiţeri Drăgăşani, se va pregăti să devină jandarm alături de viitorii colegi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

Mădălin, un elev din anul I al Şcolii Militare de Subofiţeri Drăgăşani, desfăşoară pe durata acestei veri, un stagiu de pregătire practică în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Timp de şase săptămâni, acesta va fi îndrumat de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi va participa efectiv, la misiunile pe linia ordinii şi siguranţei publice care revin subunităţii unde a fost repartizat.

Scopul stagiului de practică este de a aprofunda cunoştiinţele teoretice obţinute în anul de învăţământ încheiat, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona împreună cu colegii săi, în cadrul dispozitivelor de ordine publică.

La sfârşitul celor şase săptămâni, elevul va fi apreciat în ceea ce priveşte întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii timişoreni. Băiatul speră ca munca pe care o depune să fie una calitativă şi la sfârşitul anului viitor să fie repartizat la Gruparea de Jandarmi Mobilă din capitala Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.