O masă caldă în fiecare săptămână pentru familiile defavorizate din Timișoara

0
197

mancare-saraci

O masă caldă în fiecare săptămână pentru familiile defavorizate din Timișoara. Asociația “Sfântul Acoperamânt al Maicii Domnului” derulează o campanie caritabilă naţională care îşi propune ajutorarea persoanelor din familiile defavorizate, prin oferirea de hrană caldă.

Printr-o campanie pe Facebook asociația a făcut apel la voluntari pentru donații in lei, alimente si benzină. Pe lângă pregătirea mesei, există și alte proiecte de ajutor: “Adoptă un bunic”, proiect în care bătrânii vor fi vizitați acasa sau la centrul de îngrijire împreună cu copiii doritori care vor experimenta astfel bucuria unei fapte bune, colectarea și distribuirea de haine și încălțăminte familiilor defavorizate, mai ales cele cu copii, ajutor în gospodărie pentru persoane în vârstă de către voluntari.

Cei care doresc să ajute sunt sfătuiți să gătească pentru început la ei acasă, în familie, câte o porţie de mâncare de persoană, în plus, pentru o familie defavorizată de maximum 5 persoane care locuieşte în vecinătatea lor şi să contacteze telefonic organizatorii la 0755.068.411 pentru înregistrare pe site-ul campaniei. Costul total de start al campaniei pentru o lună este de 60 lei. Campania se derulează și în Satu Mare, Cluj Napoca, Floreşti şi Turda.

(Sursa foto: www.informatiazilei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.