Timisoara da o echipa intreaga la nationale! Vezi cati jucatori din Banat joaca sub tricolor

0
271

rugby

Nu mai putiun de 15 jucatori au fost convocati la echipele nationale de la echipa lider al sezonului regulat din Superliga de rugby, RCM Timisoara. Putem spune astfel ca o intreaga echipa a Timisoarei va reprezenta Romania, cu atat mai mult cu cat se stie ca o echipa de rugby incepe o partida in 15 jucatori.

Astfel la nationala mare a Romaniei, care pregateste intens si Campionatul Mondial din aceasta toamna au fost chemati 8 (!) jucatori. Este vorba despre Alexandru Tarus, Valentin Poparlan, Marian Drenceanu, Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, plus „stranierii” Randall Morisson si Jody Rose – aflati la prima actiune sub tricolor, dar si Andrei Radoi, fost jucator de la Baia Mare care a evoluat in ultimele doua sezoane in Anglia, el semnand cu Timisoara in cursul acestei saptamani. Romania va participa de saptamana viitoare la Nations Cup o competitie irganizata in mod traditional pe Arcul de Triumf, unde stejarii vor da piept cu Argentina Jaguars, Namibia si Spania.

Romania A denumita Romania U23 desi nu are vreo legatura cu varsta jucatorilor selectionati va intalni o puternica echipa regionala a Angliei, daca vrei, selectionata Albionului din ligile inferioare care a distrus practic in aceasta perioada echipele similare din Scotia si Franta. La meciul programat pe 9 iunie, au fost selectionati alti jucatori de la Saracens in frunte cu puternicul centru Paula Kinikinilau – si el un debutant sub tricolor, alaturi de deja experimentatii Eugen Capatana, Marian Gorcioaia, Dorin Lazar si de tanarul Eduard Ciaparii.

In fine si selectionata de rugby in 7, care participa in acest weekend la un puternic turneu in Rusia, are jucatori din Timisoara, Ionut Muresan si Vlad Zaharia doi jucatori tineri si de mare perspectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.