Acțiuni de amploare a jandarmilor timișoreni în luna mai

0
231

jandarmi actiune

Nu mai puţin de 582 misiuni au fost desfăşurate de către efectivele de jandarmi timişoreni în luna mai. Acestea au condus la aplicarea unui număr de 392 sancţiuni contravenţionale.

Acțiunile au avut ca obiectiv creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor din zona de responsabilitate a Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

Jandarmii timişoreni au aplicat un număr de 392 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 58.800 lei. Pentru clarificarea situaţiilor privind acest tip de sancţiuni, a fost condus la sediul Grupării Mobile de Jandarmi un număr de 24 de persoane.

Totodată, jandarmii timişoreni au constatat 34 de infracţiuni, atât individual, cât şi în misiunile executate cu celelalte instituţii cu care cooperează Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara. Infracţiunile constatate au vizat în principal, fapte incriminate de Codul Penal, fapte contra persoanei, precum şi alte fapte incriminate de legi speciale.

Jandarmii timişoreni au participat la toate genurile de misiuni pe care le execută, de la desfăşurarea acţiunilor punctuale pe linia combaterii comerţului cu produse de contrabandă la asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică cu ocazia desfăşurării rugilor bănăţene în 21 de localităţi din judeţele Timiş şi Caraş – Severin şi la „Revolution Festival”. Tot în luna mai, jandarmii au participat, în sprijinul B.C.C.O. şi D.N.A. Timişoara, la descinderi privind destructurarea unei grupări care comercializa droguri de mare risc, precum şi la acţiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere în ceea ce priveşte fraude cu fonduri europene a mai multor persoane din judeţul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.