Social democrații au scăpat de datorii!

0
264

consilieri CLT

Social democrații au scăpat de datorii! Aceștia au achitat chiria pe cei trei ani restanți pentru sediul partidului, aflat pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 26. Vorbim despre suma de 10.000 de euro.

Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu în urma unei solicitări a consilierului local Petrică Folică. Vă reamintim că acesta a făcut public faptul că filiala PSD Timiș nu și-a plătit chiria de trei ani pentru sediu, iar ulterior a adus și dovezi. Acum, Petrică Folică a cerut astăzi în ședința de plen a Consiliului Local ca social-democrații să fie evacuați din sediu. Mai mult a venit cu propunerea ca acolo să fie mutat Inspectoratul Școlar Județean. “Vreau să văd o factură prin care ei justifică că au investit acolo ceva. Vreau un răspuns clar din partea departamentelor. În același timp vin și cu o propunere. Acest spatiu de patru nivele nu este adecvat unu partid politic(…)Acel spațiu ar fi foarte bun pentru Inspectoratul Școlar și nu cred că ar fi cei din PSD ar fi împotrivă, pentru că inspectorul general ISJ este cumnata președintelui PSD Timiș”, a afirmat consilierul municipal, Petrică Folică.

De cealaltă parte, consilierul local Alfred Simonis nu s-a abținut de la remarci împotriva lui Petrică Folică și a izbucnit un adevărat schimb de replici între cei doi. “În primul rând a făcut mișto de numele colegului nostru, pe care îl cheamă Ursulețu. Pe dumneavoastră vă cheamă Petrică Folică. Chiar m-aș abtine în locul dumneavoastră, pe cuvântul meu! N-aș face mișto de numele altora, dacă m-ar chema Folică. Apropo de sediul PSD… În momentul în care a fost anchetat, ne-am asumat acestă greșeală,  după cum știți au fost schimbări în PSD Timiș în ultimele luni și noua echipă care a preluat nu a fost neapărat la curent cu toată situația financiară. S-a achitat în momentul în care am fost sesizați de acest lucru. Nu putem da ISJ-ului sediul nostru, însă am o altă idee, domnule Folică. Cel al PNL și cel al PDL. Mari ambele, în centrul orașului. Poate puteți renunța dvs. la un sediu dacă tot sunteți atât de binevoitor”, i-a răspuns Alfred Simonis consilierului PNL, Petrică Folică.

În plus, acesta i-a mai sugerat lui Petrică Folică să facă niște investigații în privința facturii telefonului mobil, din bani publici a șefului său, Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.