Un nume, doua echipe, acelasi oras, doua stari de fapt diferite!

0
507

poli!!

Echipa suporterilor versus echipa autoritatilor. 1000 de SUPORTERI ADEVARATI versus 200 de oameni. O echipa caruia i se canta prohodul de 3 ani, dar care merge mai departe prin forte proprii, versus o echipa care „suge” la greu din banii contribuabilului. Suporteri care stiu ce inseamna POLI, versus suporteri care vin sa vada Steaua si Dinamo. Suporteri care merg la meciuri, versus suporteri de tastatura.

ASU Poli si ACS Poli au jucat miercuri de la aceasi ora. In „indepartata” Ciarda Rosie, ASU juca in semifinalele Cupei contra rivalei din ligile mici, Ripensia. Ripi s-a impus cu 2-1, dar nu a contat pentru fanii alb-violeti, care au cantat la fel ca la o victorie. Oricum, pentru ei este mai importanta promovarea in Liga 3. Pe cel mai mare stadion din Vestul tarii, Dan Paltinisanu, doar 200 de oameni au venit sa vada campioana din B2, ACS Poli, care juca pentru ultima oara acasa in acest sezon, contra Daciei Mioveni. S-a incheiat 0-0, dupa un meci de vacanta, dar echipa autoritatilor a demonstrat in acest sezon, chiar daca nivelul ligii secunde este mediocru, ca merita sa termine pe primul loc.

Concluzia este simpla doar privind cele doua poze. Oricum acestea spun mai mult decat un milion de cuvinte. Eu voi spune doar atat: Unde dragoste nu e, nimic nu e!

PS: La fenomenul ASU Poli adera din ce in ce mai multi fani/suporteri/spectatori si asta se vede la fiecare joc. La ACS Poli, in ciuda promovorii, jucatorii s-au bucurat singuri. Daca in urma cu doi ani, erau circa 4000 la meciul cu Bihorul, ieri au fost 200 la jocul cu Mioveniul, ca sa nu mai spunem ca la Resita, cand s-a promovat, in sectorul vizitatorilor nu a stat nimeni.

Daniel NEACSU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.