Premieră! Aplicația Clever Taxi se lansează în Timișoara

0
226

clever taxi

Aplicaţia Clever Taxi este disponibilă începând de astăzi şi în Timisoara. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii timișoreni pot comanda cel mai apropiat taxi direct de pe smartphone, în doar câteva secunde.

Este singura aplicaţie de comandă taxi din România disponibilă pentru toate sistemele de operare: iOS, Android, Windows Phone şi BlackBerry OS6, OS7 și OS 10. Până în prezent, aplicaţia Clever Taxi a onorat peste 12.000.000 de comenzi în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti, Târgu Mureş, Galaţi, Sibiu, Târgu Mureș, iar de acum este prezentă şi în Timișoara.

Clever Taxi este lider pe piaţa aplicațiilor de taxi, fiind singura aplicaţie de comandă a taxiului prin intermediul smartphone-urilor din România care reunește în același loc mai multe firme de taximetrie partenere şi cu cele mai multe comenzi procesate. În plus, Clever Taxi este singura aplicație din România care oferă posibilitatea de plată a cursei direct cu telefonul mobil prin SMS și card. Serviciul de plată prin SMS este disponibil exclusiv clienților Orange. Tot ce trebuie făcut este selectarea opțiunii „Plata în aplicație” înainte de a trimite comanda de chemare a taxi.

Prin detectarea automată a străzii şi a numărului unde a fost facută comanda, pentru a asigura un răspuns cât mai rapid din partea şoferilor, aplicaţia le oferă utilizatorilor o experienţă plăcută de utilizare. Odată efectuată comanda, aplicaţia permite urmărirea în timp real a traseului taxiului până la sosirea sa la destinaţie. De asemenea, salvează un istoric al comenzilor şi permite notarea şoferului de către utilizatori la finalul cursei.

Mai multe informaţii despre Clever Taxi sunt disponibile la adresa http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.