Spirite încinse în Consiliul Local Timișoara. Mărul discordiei, supravegherea șantierului Sălii Polivalente

0
247

Dan Idolu

Supravegherea zonei în care se construiește noua sală Polivalentă din Timisoara va fi intensificată, anunță municipalitatea. Pentru a aproba acest proiect consilierii locali s-au certat mai bine de o oră, discuțiile având un caracter politic accentuat.

Social-democrații s-au opus, ceea ce a culminat un adevărat scandal. Luat în vizor a fost directorul aeroportului, Dan Idolu. Invocând actele normative  care prevăd că firma constructoare este obligată să se ocupe de paza obiectivelor pe care le realizează, PSD-istul a menționat că preluarea acestui serviciu de către Primărie  este ilegală.“Odată ce s-au plătit aceste servicii, decontând organizarea de șantier, prin abrobarea acestui proiect de hotărâre nu facem decât să dublăm suma din moment ce prin lege, paza cade în sarcina constructorului”, a susținut consilierul municipal PSD, Dan Idolu.

În plus, social-democratul a criticat și paza excesivă de la Pasajul Michelangelo, unde sunt în permanență câțiva polițiști. Aceste intervenții repetate ale consilierului PSD l-au înfuriat pe primar.

De cealaltă parte, edilul Nicolae Robu a explicat necesitatea acestei decizii. “Este vorba despre supravegherea Sălii Polivalente, în paralel a zonei Michelangelo și a altor zone din oraș. Trebuie să descurajăm actele de vandalism, de furt chiar, pentru că sunt zone de maximă importanță. Paza obiectivelor revine firmelor care construiesc aceste obiective. Și pe fondul celor care redactează proiectele, și a atitudinii negative de boicot a intereselor Timișoarei a unor consilieri locali, se pierde vremea în ședințe în loc să se vină cu propuneri constructive care ar permite aducerea de corecții în cinci minute”, afirmă edilul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.