Incendiu la o hală industrială de lângă Pădurea Verde

0
250

 

11294430_10155463163245478_170862367_o

Un incediu puternic a izbucnit marți dimineață la acoperișul unei hale industriale din Timișoara. Este vorba despre fabrica TRW Automotive, situată lângă Pădurea Verde.

La locul intervenției s-au deplasat 11 echipaje, din care 8 autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 2 autoscări mecanice de lucru la înălțime și o ambulanță S.M.U.R.D, 32 subofițeri, 6 ofițeri și un echipaj al poliției.Timpul de deplasare al pompierilor militari a fost de 4 minute.“S-a constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, în interiorul secției, de-a lungul tubulaturii de ventilație și la partea superioară a acoperișului cu pericol de propagare la secțiile învecinate. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite”, spune plt. Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al ISU Banat.

Pompierii au reușit să stingă incendiul după câteva zeci de minute. Au fost evacute 813 persoane fără a fi înregistrate victime.

Cauza probabilă a incendiului este de natură tehnică, scântei electrostatice produse în interiorul unei tubulaturi de ventilație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.