Șaizeci de kg de cafea și zeci de parfumuri contrafăcute confiscate de jandarmi

0
695

parfumuri contrafacute

Acțiune de amploare a jandarmilor timișoreni. Mai multe controale au avut loc ieri într-o piață din localitatea Bălata-Şoimuş, judeţul Hunedoara.

Acţiunea a vizat  combaterea comerţului ilicit cu produse de contrabanda. Astfel, peste 60 de kilograme de cafea şi 71 de parfumuri contrafăcute au fost ridicate de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara împreună cu lucrători ai A.N.A.F. – Direcţia Regională Vamală Timişoara.  Aceștia s-au deplasat în judeţul Hunedoara, unde au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare, cafea nesupusă accizării, de provenienţă Germania.

Întreaga cantitate de cafea a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmi, ulterior fiind predată lucrătorilor D.R.V. Timişoara care au întocmit sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1000 şi 1500 de lei, pentru cele trei persoane.

marfa contrafacuta

Tot în cadrul acestei acţiuni, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, au mai depistat un bărbat şi o femeie în vârstă de 43, respectiv 41 de ani care ofereau spre vânzare o cantitate impresionantă de parfumuri contrafăcute, din portbagajul autoturismelor cu care au venit la piaţă.

Ambii au recunoscut că ştiau de faptul că parfumurile pe care le ofereau spre vânzare erau contrafăcute.  71 de parfumuri contrafacute au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele celor doi, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

cafea confiscata

parfumuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.