Polițiștii locali timișoreni, din nou pe primul loc la tir și șah

0
250

competitie3

Ca în fiecare an, la data de 21 mai, de ziua Sfinților Constantin și Elena, se marchează Ziua Poliției Locale, manifestare aprobată prin lege de Parlamentul României. Cu această ocazie, Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a organizat și de această dată la Orăștie concursul național la tir, șah și tenis de masă. Anterior concursului național, au avut loc etape regionale, iar câștigătorii au participat la etapa finală care a avut loc în acest week-end.

În urma competiției și de această dată Poliția Locală Timișoara a obținut cele mai bune rezultate, reușind să se mențină pe primele poziții la majoritatea probelor, ca urmare a dedicării, profesionalismului și pregătirii asidue. La proba de tragere cu pistolul Glock, locul I a fost câștigat de echipa Poliției Locale Timișoara prin Velicu Goegina și Toma Vasile.

La șah, locul I a fost obținut de asemenea de Poliția Locală Timișoara prin Știrb Aurel. La tenis de masă, echipa Poliției Locale Timișoara a obținut locul II prin Agoci Cristian și Dăianu Ion. La proba de tragere cu pistolul Glock pentru cadre de conducere s-a obținut locul II prin directorul instituției Dorel Cojan.

În cadrul finalelor naționale s-au acordat și titlurile de campioni la individual, acestea fiind obținute astfel: Campion național la tragere cu pistolul pe Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a fost obținut de Poliția Locală Timișoara prin Velicu Georgina.Campion național la tenis de masă pe Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a fost obținut de Poliția Locală Timișoara prin Agoci Cristian.

În clasamentul general al locurilor pe podium, la fel ca în ultimii 4 ani, Poliția Locală Timișoara a ocupat locul I prin 5 locuri I și 3 locuri II.

competitie1 competitie2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.