Premieră! PNL Timiș are Colegiu de Guvernanță Academică

0
417

DAN POPA

PNL Timiș a înființat, în premieră, Colegiul de Guvernanță Academică. Acesta reprezintă o comisie în cadrul formaţiunii locale, cu rolul de a dezbate și de a găsi soluții pentru îmbunătățirea învățâmântului universitar.

În PNL Timiș sunt înscrişi patru  rectori ai universităților timișorene, mai mulți decani, prorectori și directori de departamente. Co-președintele PNL, Nicolae Robu, spune că ei vor putea sprijini atât partidul cât și activitatea de tineret din oraş. „Am decis constituirea Colegiului de Guvernanță Academică pornind de la faptul că în PNL Timiș avem mari personalități ce ocupă funcții în universități. Avem patru rectori, o mulțime de prorectori, decani. Avem un număr foarte mare de studenți membrii PNL. Am motive să prețuiesc mediul academic timișorean, atât cadrele didactice, cât și cercetătorii și nu la urmă studenții, care dau valoare Timișoarei”, susține co-președintele PNL Timiș,  Nicolae Robu.

Potrivit co-președintelui filialei, Dan Popa, Colegiul de Guvernanță Academică este o creație proprie a PNL Timiș, care nu este prevăzut în statutul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.