Cochete pe biciclete, doar la Timișoara

0
278

Afis _VpB_Cochete pe Biciclete 2015

Doamnele şi domnişoarele din Timişoara sunt invitate să pedaleze “cochete” pe biciclete. Duminică, Asociația “Verde pentru Biciclete” organizează o tură ciclistă, pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri. Întâlnirea bicicliștilor va avea loc de la ora 10, pe platforma Timco.

Astfel, de la ora 11 biciclistele vor parcurge traseul pe strada Circumvalaţiunii – strada Gheorghe Lazăr – strada Paris – bulevardul Republicii, strada Gării – strada Gheorghe Pop de Băseşti – bulevardul Iuliu Maniu – Calea Şagului – bulevardul Liviu Rebreanu – Calea Martirilor, strada Martir Caceu – aleea FC Ripensia – bulevardul Corneliu Coposu – splaiul Nistrului, Bulevardul 3 August – Parcul Poporului. La capătul cursei, în parc va fi realizat şi un minicurs de Pilates.

Tura ciclistă „Cochete pe biciclete” se va încheia cu o festivitate de premiere. Participantele vor putea și să câștige diferite premii, de la abonamente la fitness la articole vestimentare.

 În acest an, “Verde pentru Biciclete” împlinește șapte ani. În prezent, pe străzile orașului circulă aproximativ 16.000 de bicicliști cu număr “Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.