Balint Petrescu, propunerea PNL în locul lui Sorin Cociobea

0
278

balint petrecu

Situație încă incertă în Consiliul Județean Timiș. Balint Petrescu este propus de PNL Timiș ca și consilier județean. El va ocupa locul lui Sorin Cociobea în Consiliul Județean Timiș.

Potrivit co-președintelui PNL Timiș, Dan Popa, demersul a fost deja făcut de PNL. „Am depus cererea de înlocuirea a lui Cociobea cu, colegul nostru Balint Petrescu în CJT. Am aflat că și PSD a depus o astfel de cerere și nu mi se pare anormal, pentru că într-o situație așa ambiguă fiecare crede că are dreptate”, susține Dan Popa, co-președintele PNL.

De cealaltă parte, reprezentanții social-democratților susțin că partidul PNL nu a depus niciun document la CJ Timiș, întrucât se așteaptă un răspuns de la Camera Deputaţilor, Senatului, Guvernului şi a altor instituţii, prin care să se decidă lista pentru consilier județean.

Vă reamintim că în urmă cu aproximativ o lună, Sorin Cociobea a decis să devină independent. El a fost membru PSD din toamna anului trecut, când a părăsit PDL în baza aceleași ordonanțe care a permis migrația politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.