Alexandru Chirilă, noul consilier al lui Bojin

0
538

alexandru-chirila

E oficial! Alexandru Chirilă este noul consilier al lui Titu Bojin. De luni, acesta îşi va începe activitatea la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş.

Potrivit autorităților județene, Alexandru Chirilă se va ocupa de unităţile administrativ-teritoriale.  El a fost consilierul edilului Timişoarei, Nicolae Robu, până în aprilie, când a părăsit această funcţie.“Eu cred că venirea de la Primăria Timişoara îi dă posibilitatea să facă diferenţa între modul de conducere, activitatea unei primării şi Consiliul Judeţean şi mă bazez pe acest lucru. Nu este rău să pot să am şi eu informaţiile necesare, în sensul pozitiv, al modului în care se derulează activitatea în Primăria Timişoara”, spune Titu Bojin, președintele CJ Timiș.

De cealaltă parte, edilul Nicolae Robu spune că este decizia lui îl susține moral pe Alexandru Chirilă în tot ceea ce întreprinde de acum. “Domnul Chririlă, după ştirea mea, nu a fost niciodată înrolat politic. Este un om cu experienţă în administraţia publică şi nu am motive să nu îi respect opţiunea pentru viaţa lui personală. E dreptul dânsului, nu am nicio supărare, nicio problemă”, susține primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Alexandru Chirilă a fost consilier personal al primarului Timișoarei din luna septembrie a anului 2012. Totodată a ocupat funcția de consilier coordonator al Compartimentului de Audit și al Compartimentului de Control Intern.

(Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.