REGI si la RUGBY! Leii din Timisoara se impun la Bucuresti in lupta cu echipa tigrilor de la CSM Olimpia

0
273

rcm

Cei mai buni! In ciuda unui adversar dificil si a multor probleme… Timisoara Saracens s-a impus in Bucuresti, in fata celor de la CSM Olimpia. S-a terminat 27-18, dupa o prima repriza echilibrata si a doua in care banatenii au dat totul pe faza ofensiva! Cu alte cuvinte, LEII au fost mai buni decat tigrii!

Prima parte a intalnirii a fost jucata cu destula precautie de Timisoara care s-a multumit cu putin… 9-3 dupa 30 de minute, dar tocmai automultumirea avea sa dauneze, pe final, cand si „judecatorii” partidei au impins gazdele in atac. A fost 13-9 pentru CSM (eseu Cobden, transformat de Vlaicu, si alte doua penalitati semnate de Vlaicu, versus, trei lovituri de penalitate transformate de Calafeteanu), iar a doua repriza se anunta incendiara.

Si asa a fost! Timisoara a fortat, mai ales pe inaintare, iar rezultatele aveau sa tina cu cei mai buni. „Sarazinii” aveau sa obtina un esu de penalizare, transformat de Calafeteanu si inca un eseu superb prin Ianus, netransformat, dar Calafeteanu s-a revansat prin 6 puncte din penalitati, astfel ca scorul a ajuns la 13-27, iar gruparea banateana era in pole-position pentru castigarea partidei.

Spre final, Tiberiu Conache a mai punctat printr-un eseu pentru CSM, netransformat, 18-27, si insuficinet pentru bonusul defensiv, astfel ca banatenii au razbunat acel 13-13 din tur si tin stindardul sus in Superliga! Pe primul loc!!

1. Tarus Alexandru Mihai
2. Capatina Marian Eugen
3. Romumu Ratu Manasa Saulo
4. Popârlan Valentin
5. Drenceanu Marian
6. Ianus Daniel Gabriel
7. Rus Vasile Sorin
8. Burcea Sandu Stelian [C]
9. Calafeteanu Valentin Nicolae
10. Rose Jody Gavin
11. Tangimana Fonovai
12. Umaga Siaki Jack
13. Sefanaia Brian Jonathan
14. Shennan Stephen Ross
15. Conache Gabriel
––––––––
16. Gorcioaia Marian
17. Militaru Gigi
18. Maris Samuel
19. Lazar Dorin
20. O`Donnell Hayden Norman
21. Zaharia Daniel Vlad
22. Moala Viliami Tu`akalau
23. Nabalei Lemeki

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.