Marian Vasile a pierdut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș

0
327

Marian Vasile

Vești nu tocmai bune pentru Marian Vasile! Acesta a pierdut ieri procesul în care se decidea soarta lui în Consiliul Județean Timiș. Mai exact, dacă rămâne sau nu în funcția de vicepreședinte CJ Timiș.

Ieri s-a judecat recursul procesului. Magistrații de la Curtea de Apel au admis contestația după ce CJ a decis schimbarea sa din funcţia de vicepreşedinte al CJ Timiş. Marian Vasile a fost schimbat din funcţie în luna iunie a anului 2014, cu votul a 20 de consilieri PSD, PC şi PP-DD. Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș susținea că această decizie este ilegală şi abuzivă astfel că a atacat-o în instant.

Vă reamintim că Marian Vasile a câştigat în primă instanţă procesul în care ataca în contencios-administrativ decizia de schimbare din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, la începutul acestui an. Între timp, el a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ. Astfel că de acum Florian Zanfir va fi din nou vicepreședintele CJ Timiș. “Decizia este foarte clară, a pierdut domnul Marian Vasile funcţia de vicepreşedinte. Eu sper să fie linişte, să putem colabora. A fost dreptul dânsului să ne dea în judecată şi dreptul nostru să facem recurs. Sper să poată să treacă peste momentul ăsta, să putem colabora ca şi lider al consilierilor penelişti şi să putem să dăm hotărâri de consiliu pentru oameni şi nu în folosul partidelor. Sper să colaboreze cu toţi, cu posibilitatea ca peste un an sau poate douăzeci să ajungă sau nu şef, fiindcă nu e obligatoriu”, spune președintele CJ Timiș, Titu Bojin.

De cealaltă parte, edilul Nicolae Robu, copreşedintele PNL, îl susține pe Marian Vasile și afirmă că jocul politic încă nu e încheiat. “Nu e sfârşitul lumii şi jocul politic încă nu e încheiat. Să nu uităm că Marian Vasile a fost destituit datorită unui vot politic. Ţinta este să-i înlocuim pe amândoi vicepreşedinţii de Consiliu Judeţean stabiliţi de PSD şi să facem ca în acele posturi să fie doi reprezentanţi ai PNL. Dacă reuşim vom fi foarte mulţumiţi, dacă nu reuşim, atunci nu e sfârşitul lumii”, precizează copreşedintele PNL, Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.