Doi tineri drogați prinși de jandarmi în Complexul Studențesc

0
274

etnobotanice

Ghinion pentru doi tineri noaptea trecută! Ei au fost surprinși de jandarmi în timp ce măzgăleau cu markerele indicatoarele rutiere.

În plus, au fost depistați ca fiind drogați. Jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, fiind în timpul serviciului  în zona Complexului Studenţesc, i-au observat pe cei doi că mâzgăleau indicatoarele rutiere cu markerele.

Trecând la verificarea acestora, jandarmii au observat că cei doi tineri vroiau să scape de două punguliţe de nylon transparent pe care le aveau în mână. Văzând că cele două punguliţe conţineau o masă vegetală de culoare verzuie, învelite în staniol, jandarmii au luat măsura controlului corporal, după care aceştia au fost duşi la sediul unităţii de jandarmi. Potrivit oamenilor legii, cei doi tineri în vârstă de 20 de ani, respectiv 24 de ani, au declarat că au cumpărat pliculeţele cu substanţe etnobotanice pentru consumul propriu, plătind suma de 660 de lei.

Tinerii s-au ales cu dosare penale , în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.