Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii timișeni

0
253

soferi-amenzi

Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii timișeni weekendul trecut. Oamenii legii au au aplicat aproximativ 450 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe vizându-i pe vitezomani.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

În cadrul acțiunii au fost întocmite nouă dosare penale, s-au aplicat 450 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 280 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 41 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 37 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire sau  limitele legale de viteză. Au fost retrase 21 de  certificate de înmatriculare.

Oamenii legii vor fi în continuare la datorie, așa ca atenție mare, șoferi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.