PwC premiază din nou cei mai valoroși studenți economiști de la UVT

0
211

 

uvt-workshop-international-Mobile

PwC România, prin echipa sa de servicii integrate pentru antreprenori şi centrul de training The Academy at PwC a oferit drept premiu patru poziții de intern pentru absolvenții licențiați ai secțiilor de Finanțe Bănci și Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității de Vest din Timișoara, promoția 2015. Candidații au fost selectați în parteneriat cu profesorii dintre studenții cu cele mai bune rezultate academice și au fost anunțați în cadrul ceremoniei de absolvire desfășurate în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.

Aflat deja la a cincea ediție, programul „JumpStart to Trusted Business Advisor” se adresează absolvenților facultăților cu profil economic și de afaceri din principalele universități din țară.

Programul se desfășoară în parteneriat cu universitățile, oferind absolvenților cu cele mai bune rezultate oportunitatea de a-și începe cariera într-unul din birourile PwC din România și de a beneficia de instruire și îndrumare pentru dezvoltarea cunoștințelor și abilităților necesare unui consultant de excepție. „Parteneriatul pe care Universitatea îl are cu mediul privat își arată rezultatele și prin astfel de programe menite a asigura integrarea pe piața muncii, cât mai rapid, a absolvenților noștri. Ne-am angajat într-un proces de realizare a unor conexiuni puternice cu actorii principali de pe piața muncii, astfel că avem numeroși studenți angrenați în stagii de internship, practică, în companii de renume. La terminarea studiilor, șansele lor de angajare sunt mai mari având deja experiență de lucru. Parteneriatul cu PwC este un bun exemplu de ceea ce ne dorim în relația cu mediul de afaceri”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

De cealaltă parte, fondatorul acestui program susține că programul PwC Jump Start to Trusted Business Advisor a luat naștere din dorința de a oferi studenților oportunitatea de a-și începe cariera în domeniul financiar. „Acest program face parte dintr-o serie mai largă de inițiative ale PwC menite să sprijine educația economică la nivel universitar, alături de înființarea primei catedre private din Romania – „PwC Antreprenoriat și Afaceri de familie”  în cadrul Facultății de Business a Universității Babeş-Bolyai, precum și a unor programe de masterat în drept fiscal la Facultatea de Drept a Universității București și la Academia de Studii Economice”, spune Alexandru Medelean, liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori din cadrul PwC România și fondatorul acestui program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.