Timisoara revine in Liga 1! ACS Poli a invins clar la Resita

0
711

acs poli promoveaza

Victorie mare pentru trupa in alb si negru. Elevii lui Dan Alexa au obtinut cel mai clar succes din 2015, pe terenul principalei contracandidate la promovare, Metalul Resita. A fost 3-0 pentru timisoreni (neinvinsi in campionat din septembrie 2014), victorie conturata in partea secunda, dupa o prima repriza echilibrata.

Desi Daniel Oprita declarase in mai multe randuri ca va incerca sa amane promovarea echipei ACS Poli, de fostul jucator al Stelei doar vorbele au ramas… acesta fiind si principala lui calitate, ca stie sa „vorbeasca”. Pe teren lucrurile au fost la indemana echipei din capitala Banatului care a inscris dupa pauza de trei ori prin Pedro Henrique (2) si Ovidiu Popescu. Victorie mare pentru ACS Poli, de care se bucura in primul rand jucatorii si staff-ul, principalii artizani ai promovarii, apoi autoritatile – sprijinul number 1 si apoi apoi putinii, dar „viralii” suporteri ai echipei.

ACS Poli: Pap – Belu, Scutaru, Melinte, G. Neagu, Ov. Petre (cpt.), Bărbuţ, Keita, Poparadu, Elek, Pedro Henrique. Au mai jucat: Ov. Popescu, Boldea, Popovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.