Strada Mareşal Constantin Prezan intră din nou în reabilitare

0
253

restrictii

Un nou șantier se va deschide în Timișoara. Municipalitatea va derula lucrări de amploare în Calea Girocului. Este vorba de strada Lidia – Mareşal Constantin Prezan, care ar urma să fie lărgită la patru benzi pe porţiunea de la Calea Martirilor până la AEM. Primarul Nicolae Robu spune că şantierul ar putea începe chiar din această vară.

Potrivit edilului, primăria caută o firmă care să realizeze proiectul, licitația fiind în derulare. Data limită de depunerii ofertelor este 12 mai, ora 10, pentru proiectarea acestui obiectiv. „Este lansată licitaţia pentru proiectarea acestui obiectiv. Se vor elabora SF şi PT pentru extinderea la patru benzi de circulaţie, două pe sens, de la intersecţia cu Calea Martirilor până în sensul giratoriu – Piaţa Gheorghe Domăşnean, reamenajarea geometriei intersecţiei cu bulevardul Sudului şi a Căii Urseni cu strada Venus, amenajarea de trotuare, de piste de biciclete, locuri de parcare şi zone verzi, extinderea reţelei de troleibuz, reabilitarea reţelelor edilitare. Evident nu o să se reabiliteze canalizarea, care tocmai a făcut obiectul unor lucrări de reabilitare”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Valoarea lucrărilor este estimată la 267.300 de lei fără TVA.

Reprezentanții municipalității spun că în proiect nu va fi inclusă canalizarea de pe tronsonul pe care s-au făcut recent lucrări de canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.