Învăţământ de calitate – educaţie de calitate

0
240
liceul_giroc

liceul_giroc

Într-o societate modernă educaţia are un rol primordial, iar educaţia primită în şcoală rămâne fundaţia pe care elevul îşi va clădi în timp, cu răbdare, ambiţie şi dăruire o viitoare carieră într-un mediu social concurenţial. Cultura generală, abilităţile de comunicare, abilităţile practice şi de lucru în echipă, dezvoltarea competenţelor fundamentale necesare acestui secol sunt  elementele definitorii care conduc către succes. Atunci când participarea la o competiţie se încheie cu  rezultate bune, copilul învaţă să aibe încredere în sine şi descoperă că şi-a depăşit limitele. Toate acestea contribuie la creşterea stimei de sine.

Pregătirea intensă pe care au  fãcut-o elevii Liceului David Voniga din Giroc a condus la încununarea efortului suplimentar al acestora prin rezultatele obţinute la etapa judeţeană a Concursului de biologie ”Emil Palade”care a avut loc în data de 25.04.2014.Concursul de biologie se adresează elevilor din clasele a V-a şi a VI-a.

Din partea Liceului teoretic David Voniga – Şcoala Gimnazială Iosif Ciorogariu – structură Chişoda au fost premiaţi următorii elevi pregătiţi de doamna profesoară Georgina Ianculescu:
TCACIUC ANDREEA  clasa a V-a – Premiul al II-lea
GHERMAN  OANA   clasa a V-a – Menţiune
Din partea  Liceului teoretic David Voniga-Giroc au fost premiaţi următorii elevi pregătiţi de doamna profesoară Florica Ilcău:
DUMITRACHE CORNELIA clasa a V-a – Menţiune
NEAMŢU  ANDREI clasa a V-a – Menţiune

Concursul a fost un exerciţiu de punere în valoare a posibilităţilor elevilor în perspectiva  obţinerii  performanţei dorite . A fost proiectat pentru creşterea
spirituală a participanţilor prin creerea sentimentului de împlinire şi bucurie a reuşitei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.