Dus rece la Bucuresti! Saracens Timisoara pierde in fata Stelei dupa un meci cu destule controverse

2
423

meci

Meci intens la Bucuresti, intre Steaua si Timisoara Saracens. Doua echipe puternice care au dat totul pentru victorie intr-un joc deschis oricarui rezultat. Steaua, o echipa ce s-a intarit puternic pe ultima linie inainte de inceputul sezonului, a dat o replica excelenta si in tur, intr-un joc disputat pe Dan Paltinisanu, atunci cand „miltarii” chiar au ratat victoria pe final. Banatenii nu au invat prea multe din acea partida si in mare masura si-au facut jocul greu.

Gazdele s-au bazat in principal pe „piciorul” lui Dumbrava care a facut un meci mare, in timp ce banatenii au avut de castigat pe inaintare, mai ales la gramezi si moluri, dar a pacatuit prin prea multe greseli… iar arbitrul Vlad Iorachescu, si-a facut ca intotdeauna „datoria”, mai ales la unele faze simple care le-a judecat cu unitati de masura diferite.

In prima parte, Dumbrava a reusit sa transforme 5 lovituri de pedeapsa (din 5) ducand scorul la 15-0. Banatenii si-au revenit cu greu, dar au intrat in meci pana la pauza. Capatana a reusit un eseu spectaculos, transformnat de Calafeteanu, care a mai reusit si o lovitura de pedeapsa (din doua avute), astfel ca scorul s-a facut repede 15-10, oaspetii avand si un eseu anulat (discutabil).

In repriza a doua, Dumbrava si Calafeteanu au pus cate o transformare pe tabela, ca apoi Iorachescu sa valideze un eseu (discutabil) pentru Dascalu, in urma unei pase a aceluiasi Dumbrava (reluarile au artat o
posibila pozitie de ofsaid). S-a facut 25-13 si in mare parte jocul era rezolvat in favoartea Stelei. Timisoara nu a cedat, si a trecut din nou in ofensiva. Burcea a reusit al doilea eseu al vizitatorilor, dupa un mol formidabil care s-a deplasat ca un berbec circa 25 de metri. Calafeteanu nu a pus insa punctele aditionale, iar scorul a devenit 25-18 pentru gazde. Iorachescu a dictat apoi o lovitura de pedeapsa cu mare usurinta la o minge castigata de banateani, iar Dumbrava nu a ratat de pe linia de 22, 28-18. Finalul a fost destul fragmentat, Iorachescu l-a si eliminat pe Poparlan pentru doua galbene, iar timisoarenii nu au mai avut luciditatea de a intoarce scorul, jucand chiar si cu 3 oameni mai putini (din cauza galbenelor), pierzand astfel primul joc din actualul sezon. Scorul final a fost insa 31-18, formidabilul Dumbrava reusind si un drop, cu care si-a incununat o evolutie excelenta.

Timisoara: Tarus, Capatana, Manasa, Poparlan, Drenceanu, Ianus, Rus, Burcea, Calafeteanu, Rose, Moala, Tangimana, Kinikinilau, Umaga, Shennan. Au mai jucat: Zaharia, Lemeki, Lazar, O’Donnell, Gorcioaia, Maris, Militaru.

2 COMENTARII

  1. Din tot ce s a vazut pana acum doar ala de la constanta nu e manjit si se vede ca nu cedeaza presiunii restu sunt pe matze goale unu e angajat frr raspunde la comenzi unu e refuzat pe buna dreptate si ceilalti exectuanti sau butoane de telecomanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.