Jandarmii, la datorie de 1 Mai. Vezi unde vor patrula.

0
840
jandarmi-ordoine

jandarmi-ordoine

Minivacanţa de 1 Mai îi ține pe jandarmii timișoreni aproape de cetățeni. Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara se vor afla la toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, acţionând pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă.

Echipajele de jandarmi timişoreni vor patrula la Pădurea Verde, Şag şi Albina şi vor fi în măsură să intervină de urgenţă pentru a preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice.

Astfel, în perioada 1 – 3 mai 2015, jandarmii vor participa la Festivalul Tineretului de la Hunedoara şi la sărbătorirea Zilelor Devei, precum şi la rugile bănăţene din localităţile timişene Stanciova şi Călacea. Tot în această perioadă, sâmbătă, 2 mai, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa, meci la care accesul spectatorilor în tribune se va face de la ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.