Edilul Timișoarei intimidat de clanul Cârpaci: „Lasă că îți arătăm noi ție!”

0
455

turnulete rromi

Războiul dintre municipalitate și romii din Timișoara nu s-a încheiat! Acum, romii din clanul Cârpaci fac presiuni asupra edilului Nicolae Robu. Aceștia încearcă să-l intimideze pe primarul Timișoarei prin diferite mijloace, mai ales în instanță.

Și asta după ce Nicolae Robu i-a amenințat cu introducerea unei taxe pe turnuleţe şi chiar a trecut la demolarea unor elemente arhitecturale care sfidează estetica şi bunul simţ. Deşi a declarat că nimeni nu a făcut vreo presiune asupra sa, primarul şi-a dat seama că lucrurile nu stau chiar aşa. Edilul spune că membri clanului Cârpaci îl hărţuiesc cu plângeri penale. „Din partea clanului Cârpaci am avut o plângere penală pentru că nu i-am dat certificat de urbanism pentru o clădire de pe C.D. Loga. Nu i-am dat, nu pentru etnia sa, nu pentru că îl cheamă Cârpaci, ci pentru că aparatul tehnic din Primărie, directorul Direcţie de Urbanism, secretarul primăriei şi juristul care se ocupa de caz au spus că nu putem da certificatul de urbanism pentru că e un proces în derulare”, a afirmat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Procesul s-a terminat, iar Primăria a eliberat certificatul de urbanism. În paralel, procurorul de caz a clasat plângerea făcută de Cârpaci, considerând că nu este cazul începerii urmăririi penale. „Clanul Cârpaci vine acum și atacă la Judecătoria Timişoara, rezoluţia procurorului, deși are certificatul de urbanism, dar după ce acel proces s-a încheiat, dovadă că noi am fost corecți. Dacă mă gândesc acum, eu cred că asta este o formă de presiune, o formă de intimidare . ‹Lasă că îți arătăm noi ție! Te tot agasăm cu lucruri de genul acesta până când te vei înmuia››. Pe mine nu o să mă înmoaie nimeni, să fie foarte clar”, a completat edilul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.