România Joacă Tenis – 30 de turnee simultane, pe 9 și 10 mai

0
198

tenis

Cel mai mare simultan de tenis organizat în țara noastră, „România Joacă Tenis”, aflat la cea de-a 5-a ediție, va avea loc în weekend-ul 9-10 mai, în 25 de orașe, se precizează într-un comunicat dat publicității marți de organizatori.

Peste 1.500 de pasionați de sportul alb sub așteptați să participe și să joace în competiții desfășurate în aer liber, programate să aibă loc în același timp.

Mai bine de 30 de turnee de tenis se vor derula în peste 30 de cluburi din 24 de orașe din țara, dar și de peste graniță, respectiv în Chișinău. Printre orașele din România care vor fi în lumina reflectoarelor in zilele de 9 și 10 mai se numără București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Târgu Mureș, Craiova și Mamaia.

„România Joacă Tenis” este un eveniment de mare amploare în calendarul circuitului Tenis Partener, destinat sportivilor amatori, ce reprezintă un debut excelent al sezonului de vară 2015. Sute de jucători de tenis de pe teritoriul țării, dar nu numai, se vor întâlni în competiții desfășurate în aer liber și programate să aibă loc în același timp.

„România Joacă Tenis este un eveniment frumos și special pentru că reunește sute de oameni care iubesc sportul și le oferă spațiul necesar manifestării acestei pasiuni pentru tenis, dar și un mediu excelent de relaxare și socializare. Desfășurarea de forțe este impresionantă, fiind nevoie de organizare până la cel mai mic detaliu, pentru că vorbim de cel mai mare simultan de tenis derulat vreodată la noi în țară.

Am venit cu elemente noi, dar și cu multe surprize, iar în acest an așteptăm peste 1.500 de amatori de tenis să ia parte la acest eveniment. Oricine se poate număra printre ei, așadar invitația ‘let’s tennis!’ e lansată în mod oficial”, a declarat Cătălin Mocuța, președintele agenției de marketing sportiv MPG, care coordonează circuitul Tenis Partener.

Iubitorii de mișcare prezenți în teren la „România Joacă Tenis” vor avea parte de cea mai mare diversitate de probe disponibile. Astfel, vor fi probe dedicate juniorilor cu vârste între 11 și 15 ani, probe destinate exclusiv genului feminin pasionat de tenis, probe de simplu și dublu pentru toate nivelurile de joc, unele dintre ele beneficiind chiar și de categorii de vârstă în cadrul probei. Toți participanții vor primi tricoul oficial al evenimentului „România Joacă Tenis”, ce va avea un design special.

Ediția a 5-a a simultanului de turnee „România Joacă Tenis” și-a deschis porțile virtuale pentru înregistrare pe pagina oficială www.romaniajoacatenis.ro, iar jucătorii au ocazia să se informeze, să studieze formatul evenimentului și să își rezerve un loc până luni, 4 mai 2015, ora 20,00, când se vor închide înscrierile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.